Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο
🚚Δωρεάν αποστολή εντός 3 ημερών

Blog

4 Απίθανοι Τρόποι να Φορέσεις το Μαγιό Σου στην Πόλη το Φετινό Καλοκαίρι

4 Απίθανοι Τρόποι να Φορέσεις το Μαγιό Σου στην Πόλη το Φετινό Καλοκαίρι

 

Μετά από ένα περίεργο χειμώνα για όλους μας, με αρκετούς περιορισμούς, έρχεται ένα καλοκαίρι που θα μας δώσει περισσότερη ελευθερία και θα μας ανεβάσει τη διάθεση. Ίσως και εσύ ψάχνεις τρόπους να ανανεώσεις τη ντουλάπα σου και να δημιουργήσεις νέες εμφανίσεις για τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις.

Μια τέλεια ιδέα για το φετινό καλοκαίρι είναι το ολόσωμο μαγιό που φοριέται σαν κανονικό ρούχο! Ακόμα κι αν δεν πας για μπάνιο στη θάλασσα, μπορείς να φοράς το μαγιό σου και να το συνδυάζεις με τα ρούχα σου για extra stylish εμφανίσεις μέσα στην πόλη!

Δες πώς μπορείς να φορέσεις και να ευχαριστηθείς το μαγιό σου, ακόμα και όταν δεν πας στην παραλία:

Μαύρο Ολόσωμο Μαγιό – Κλασική Αξία

Το ολόσωμο μαύρο μαγιό αποτελεί μια διαχρονική αξία και αγαπημένη επιλογή των γυναικών. Είναι αυτό το μαγιό που μας κάνει να νιώθουμε μεγαλύτερη ασφάλεια για το σώμα μας και όταν το φοράμε αισθανόμαστε πιο άνετες, σε σχέση με τα υπόλοιπα μαγιό.

Μπορείς να φορέσεις το μαύρο ολόσωμο μαγιό σου σαν body μέσα από πλεκτό φόρεμα, που είναι καυτή τάση της φετινής σεζόν ή με το mom τζιν σου και λεπτά πέδιλα για μια στιλάτη και άκρως θηλυκή εμφάνιση.

Μαγιό με Φλοράλ Σχέδια

Τα φλοράλ μοτίβα στα ρούχα αποτελούν αγαπημένη επιλογή των γυναικών κάθε ηλικίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Δίνουν μια φρέσκια, κοριτσίστικη νότα στο ντύσιμο και ανεβάζουν τη διάθεση, τόσο τη διάθεσή σου, όσο και τη διάθεση όσων σε βλέπουν!

Φέτος το καλοκαίρι, μπορείς να βάλεις το ολόσωμο φλοράλ μαγιό σου μέσα από ένα πλεκτό, see-through φόρεμα, με μια πλεκτή καλοκαιρινή φούστα σε έντονο χρώμα ή με μια ψιλόμεση παντελόνα, συνδυάζοντας έτσι μερικές από τις κορυφαίες τάσεις της φετινής σεζόν.

Κόκκινο της Φωτιάς για Κάθε Ώρα

Δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό και σέξι από μια γυναίκα που φορά ένα έντονο κόκκινο χρώμα. Το κόκκινο αναδεικνύει τη γυναικεία θηλυκότητα και ταιριάζει τόσο σε ανοιχτόχρωμες, όσο και σε πιο σκούρες επιδερμίδες.

Για τολμηρές εμφανίσεις που τραβάνε τα βλέμματα, συνδύασε το ολόσωμο κόκκινο μαγιό σου με τζιν σορτσάκι κι αθλητικά για πιο casual περιστάσεις ή με τζιν και ψιλοτάκουνα για νυχτερινές εξορμήσεις.

Μαγιό με Δεσίματα και Έντονα Κοψίματα για Ultra Hot Εμφανίσεις

Τα ολόσωμα μαγιό με περίεργα δεσίματα και τα έντονα κοψίματα, που τονίζουν κάθε καμπύλη του γυναικείου σώματος, πρωτοστατούν και πάντα θα εντυπωσιάζουν. Με δίχτυ ή δεσίματα τύπου harness, ένα τέτοιο μαγιό μπορεί να φορεθεί μόνο από τις πιο τολμηρές.

Συνδυασέ το με φαρδύ τζιν και τα sneakers σου, για σέξι, αλλά και άνετη, εμφάνιση το πρωί και το απόγευμα ή με μαύρο σορτς με ψιλοτάκουνα για να κλέψεις την προσοχή τις καυτές νύχτες του καλοκαιριού. Απογείωσε το look σου με μαύρη στενή φούστα και μαύρο ολόσωμο μαγιό με δεσίματα και κλέψε τις εντυπώσεις σε κάθε σου βήμα!

Την επόμενη φορά που θα ανοίξεις την ντουλάπα σου και θα αναρωτηθείς «τι να φορέσω σήμερα», άρπαξε το μαγιό σου από το συρτάρι και άφησε τη φαντασία σου να δημιουργήσει τους πιο απίθανους συνδυασμούς για τα πιο στιλάτα look στην πόλη!

 

 

930 x 520px

SPRING SUMMER LOOKBOOK

Sample Block Quote

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

Sample Paragraph Text

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

this is just a warning
0