Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο
🚚Δωρεάν αποστολή εντός 3 ημερών

Blog

Καλοκαίρι 2021: Οι Κορυφαίες Τάσεις για την Πιο Καυτή Σεζόν του Χρόνου

 

Καλοκαίρι 2021: Οι Κορυφαίες Τάσεις για την Πιο Καυτή Σεζόν του Χρόνου

 

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, τα μαγαζιά ανοίγουν (επιτέλους!) και η διάθεση γίνεται όλο και πιο ανάλαφρη. Με το καυτό ελληνικό καλοκαίρι να είναι προ των πυλών, τώρα είναι η τέλεια στιγμή να δώσεις νέα πνοή στην ντουλάπα και το στιλ σου. Δες παρακάτω τα πιο hot trends για αυτή τη σεζόν και πάρε ιδέες! Έτοιμη; Φύγαμε!

‘80s are back, ladies!

Φέτος το καλοκαίρι, η μόδα είναι εμπνευσμένη από τη φανταχτερή δεκατία του ’80 και τα ρούχα με χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης εποχής θα αποτελέσουν κορυφαία επιλογή για αυτή τη σεζόν. Είναι ένα στυλ που μπορεί να το αντιληφθεί κανείς με την πρώτη ματιά, ακόμα κι αν δεν έχει ζήσει κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης δεκαετίας.

Έντονα χρώματα, μαλλιά με όγκο και τρελοί συνδυασμοί ρούχων θα σου χαρίσουν ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ που θα τραβήξει τα βλέμματα και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, όπου κι αν είσαι.

High-cut ολόσωμο μαγιό: πιο σέξι από το μπικίνι

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να νιώθεις σέξι στην παραλία, χωρίς να φοράς το πιο αποκαλυπτικό μπικίνι μαγιό. Ως συνέχεια της τρέλας της φετινής μόδας με τη δεκατία του ‘80, έρχονται τα ‘90s να βάλουν φωτιά στο καλοκαίρι με τα σέξι ψηλόμεσα ολόσωμα μαγιό (θυμάσαι την Πάμελα που έτρεχε ανέμελη με το κόκκινο ψηλόμεσο μαγιό της και έσωζε κόσμο από τις παραλίες της Καλιφόρνια;) που θα κάνουν θραύση και θα κάψουν καρδιές σε παραλίες και πισίνες.

Τα high-cut ολόσωμα μαγιό ταιριάζουν στους περισσότερους σωματότυπους και κάνουν τα πόδια να φαίνονται ψηλότερα και λεπτότερα. Είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις το πιο hot trend του καλοκαιριού;

Βάλε φτερά... στα ρούχα σου, δέσε τα κορδόνια σου και πάμε

Και αυτή τη σεζόν θα μας απασχολήσουν τα φτερά στα ρούχα, άλλοτε περισσότερο με εξωφρενικές εμφανίσεις με φτερά και πούπουλα, κι άλλοτε λιγότερα με διακριτικές πινελιές, ίσα για να προσδώσουν μια τσαχπινιά στο ρούχο. Τα κορδόνια αποτελούν κι αυτά μια τολμηρή και καυτή τάση του φετινού καλοκαιριού, κάνοντας την εμφάνισή τους σε crop tops, φορέματα, μπλούζες, αλλά και σουτιέν.

Κάνε φέτος τη διαφορά και δώσε μια μοδάτη πινελιά στο στυλ σου, επιλέγοντας κομμάτια με φτερά ή κορδόνια, ακόμα και για το καθημερινό σου ντύσιμο για το γραφείο και τη δουλειά (μην το παρακάνεις όμως!) ή διάλεξε φορέματα και φούστες με φτερά και κορδόνια, για να δώσεις κίνηση και ενδιαφέρον ακόμα και στο πιο βαρετό look.

«Πλέξε» μου και γλίστρησα

Οι διάσημοι σχεδιαστές έδειξαν για ακόμη μία φορά, ότι τα πλεκτά μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο κι όχι μόνο το χειμώνα. Τα αμάνικα, ανάλαφρα πλεκτά φορέματα σε παστέλ χρώματα, τα υπέροχα see-through κομμάτια και τα πλεκτά με γεωμετρικά μοτίβα έχουν την τιμητική τους φέτος το καλοκαίρι και είναι σίγουρο ότι θα κατακτήσουν παραλίες και νησιά.

Ένα καλοκαιρινό, πλεκτό φόρεμα με σέξι κοψίματα μπορεί να φορεθεί σε ραντεβού, νυχτερινές εξόδους, αλλά και καθημερινές βόλτες στην πόλη ή το νησί, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο το σώμα και το προσωπικό σου στυλ.

Βάλε χρώμα στη ζωή σου!

Τα έντονα χρώματα και ειδικότερα το φούξια και το κίτρινο αποτελούν ίσως το πιο hot trend της φετινής σεζόν. Παίξε με το στυλ σου και βάλε χρώμα στη ντουλάπα και τη διάθεσή σου. Άσε πίσω σου τις γκρι μέρες του χειμώνα και του lockdown κι απόλαυσε την ελευθερία και την ανεμελιά του ελληνικού καλοκαιριού.

930 x 520px

SPRING SUMMER LOOKBOOK

Sample Block Quote

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

Sample Paragraph Text

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

this is just a warning
0