Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο
🚚Δωρεάν αποστολή εντός 3 ημερών

Blog

Μαγιό Push Up

Η εύρεση του τέλειου μαγιό είναι δύσκολη υπόθεση κι εξαρτάται από την προσωπική σου προτίμηση. Αν η απόκτηση μιας πρόσθετης ενίσχυσης και ανόρθωσης του μπούστου σου είναι στη λίστα των κριτηρίων επιλογής του ιδανικού μαγιό σου, τότε η λύση για σένα είναι το μαγιό push up!

Στο Zappy Fashion, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα από μαγιό και θα μπορέσεις σίγουρα να βρεις το πολυπόθητο μαγιό push up για να δείχνεις ελκυστική και καυτή στην παραλία, στην πισίνα, στο σπα και όλο το καλοκαίρι.

Τα ευρωπαϊκής πρόλευσης μαγιό του Zappy Fashion έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε κάθε γυναικείο σωματότυπο. Δεν είναι μυστικό ότι τα μαγιό push up είναι απολύτως κολακευτικά, ειδικά όταν η ανόρθωση-ενίσχυση push up μοιάζει φυσική. Είναι ζωτικής σημασίας να φοράς το σωστό μέγεθος όταν διαλέγεις ένα μαγιό push up. Πολλές γυναίκες αγοράζουν ένα ελαφρώς μικρότερο μαγιό push up με την εσφαλμένη αντίληψη ότι ένα μικρότερο μαγιό θα ενισχύσει την ανόρθωση του στήθους τους. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι και ό,τι πιο κολακευτικό εμφανισιακά.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τα μαγιό push up

Τα μαγιό push up είναι δημοφιλή στις γυναίκες με διάφορα μεγέθη στήθους. Οι γυναίκες με μικρό στήθος επιλέγουν ένα μαγιό push up για να προσθέσουν ένα επιπλέον νούμερο και να ενισχύσουν το μπούστο τους, ενώ οι γυναίκες με μεσαία έως μεγάλα στήθη επιλέγουν να φορούν μαγιό push up για να ενισχύσουν την τρέχουσα σιλουέτα τους. Τα μαγιό push up βγαίνουν σε πολλά στυλ που ταιριάζουν σε όλες τις ανάγκες! Τα περισσότερα μαγιό push up είναι σχεδιασμένα με μαλακό αφρό στο κάτω μέρος ή στις πλευρές τους.

Τα μαγιό push up έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν όχι μόνο μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο στήθος σου, αλλά και για να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου και να ταιριάζουν με ολόκληρο το στυλ σου στην παραλία!

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ το μαγιό push up ενισχύει το μπούστο, το μαγιό θα πρέπει να σου κάνει. Δεν πρέπει να υπάρχει κενό μεταξύ μαγιό και στήθους. Ομοίως, μπορεί να παρατηρήσεις ότι το συνηθισμένο μέγεθος του νούμερού σου δεν σου κάνει, καθώς η φόρμα του μαγιό push up είναι διαφορετική.

Τα μαγιό push up δείχνουν εξαιρεικά σε μικρά στήθη, καθώς ανορθώνουν και κεντράρουν το μπούστο σου. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στη χειρουργική επέμβαση αυξητικής στήθους.

Τα περισσότερα μαγιό push up έχουν μπανέλες, αλλά ορισμένες εταιρείες έχουν δημιουργήσει εναλλακτικά μαγιό push up χωρίς μπανέλες. Μπορείς να δεις ένα μαγιό push up εδώ, αλλά και εδώ.

Πώς λειτουργεί το μαγιό Push Up;

Τα μαγιό push up ανορθώνουν το μπούστο σου προς τα πάνω και προς το κέντρο, οδηγώντας σε ένα πιο δελεαστικό μπούστο. Η ανύψωση του μπούστου εξαρτάται από το βαθμό της επένδυσης. Το μπούστο πρέπει να κάθεται στο επάνω μέρος της επένδυσης - μερικές φορές ίσως χρειαστεί να προσαρμόσεις το στήθος σου για τέλεια εφαρμογή.

Τα μαγιό Push Up είναι μια εξαιρετική επιλογή για γυναίκες που έχουν φαρδύ στήθος ή ακόμα και πεσμένο. Τα μαγιό push up με διακριτική ανόρθωση δίνουν στρογγυλεμένη εμφάνιση στο πάνω μέρος, ωστόσο δεν ενώνουν πλήρως τα στήθη. Στα πιο μέτρια μαγιό push up μπορεί να προστεθεί έως και ένα ακόμη νούμερο μαγιό. Τέλος, στα εκτεταμένα μαγιό, μπορεί να προστεθούν έως και δύο νούμερα μαγιό με σημαντική αύξηση στην ανόρθωση του μπούστου. Οι γυναίκες με μικρότερα στήθη μπορούν να επιλέξουν αυτό το είδος μαγιό για να δώσουν μια πλήρως βελτιωμένη εμφάνιση. Αυτός ο τύπος μαγιό θα ανορθώσει το στήθος σου προς τα πάνω και πιο κοντά στο κέντρο για μια πολύ ογκώδη εμφάνιση. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες με μεγαλύτερα στήθη μπορεί να βρίσκουν άβολα τα εκτεταμένα μαγιό, καθώς η ανόρθωση είναι πολύ μεγαλύτερη.

Οφέλη από τη χρήση μαγιό Push Up

Ένα μαγιό push up εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς και οφέλη. Τα μαγιό Push up είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσες αναζητούν μια εξαιρετική ανόρθωση, είτε πρόκειται για μια γυναίκα με μικρότερα στήθη που θέλει να αυξήσει το μέγεθος του νούμερού της είτε μια γυναίκα με περισσότερα κιλά που απλά επιθυμεί να δώσει μια αισθησιακή ανόρθωση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένα μαγιό push up είναι απαραίτητο στη ντουλάπα κάθε γυναίκας.

Τα μαγιό push up μπορούν επίσης να ανορθώσουν το πεσμένο και βαρύ στήθος και να δώσουν μια πιο νεανική εμφάνιση. Μερικά μαγιό push up βγαίνουν και σε στράπλες!

Ποια γυναίκα πρέπει να φοράει μαγιό Push Up;

Τα μαγιό push up μπορούν να φορεθούν από μια ποικιλία γυναικών, από τις γυναίκες με μικρό στήθος έως εκείνες με μεγάλο μπούστο. Οι γυναίκες με μικρότερο στήθος μπορούν να επωφεληθούν από τα μαγιό push up, καθώς μπορούν να αυξήσουν το μεγέθος του στήθους τους και να δώσουν μια στρογγυλή και πληρέστερη καμπύλη. Ως επί το πλείστον, οι γυναίκες με μεγαλύτερα στήθη (νούμερα C και D) φορούν μαγιό push up για να δημιουργήσουν μια διακριτική ανόρθωση, καθώς έχουν ήδη καμπύλες. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα μαγιό push up για γυναίκες με μεγαλύτερο μπούστο δεν χρειάζεται πάντα να δίνουν την εμφάνιση πολύ βαρέων στηθών, αλλά τα μαγιό push up μπορούν να προσφέρουν βελτιωμένη υποστήριξη που παρέχεται από την επιπλέον επένδυση. Για μικρές και μεγάλες γυναίκες, τα μαγιό push up μπορούν να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό μπούστο, καθώς η ανόρθωση φέρνει τα στήθη πιο κοντά στο κέντρο.

Όποια θέλει να φορέσει μαγιό που ενισχύει την εμφάνιση της το καλοκαίρι, στην παραλία κι όχι μόνο, μπορεί να βρει χρήσιμα τα μαγιό push up. Για μαγιό με βαθύ ντεκολτέ, το demi push up είναι μια καλή επιλογή για να κερδίσεις την καμπυλωτή εμφάνιση του στήθους σου.

Τα μαγιό ήταν πάντα αμφιλεγόμενα. Αλλά σε αντίθεση με τα στυλ που μπορεί να έχεις συναντήσει στη ζωή σου, μην ανησυχείς – όλα αλλάζουν τη σεζόν 2020-2021. Από κρυφή επένδυση και μαγιό push up έως σχέδια που προσφέρουν μια φυσική ανόρθωση, αυτά τα στυλ μαγιό είναι αναμφισβήτητα κομψά χωρίς να στερούνται την αίσθηση του αγαπημένου μαγιό σου.

Είτε αναζητάς πρόσθετη υποστήριξη στο μαγιό σου φέτος είτε θέλεις να ανορθώσεις το μπούστο σου για το καλοκαίρι, ψάξε εδώ τα καλύτερα μαγιό push up που θα προσθέσεις φέτος στη συλλογή σου και επικοινώνησε μαζί μας σήμερα για να μάθεις όλες τις προσφορές μας στα μαγιό.  

930 x 520px

SPRING SUMMER LOOKBOOK

Sample Block Quote

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

Sample Paragraph Text

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

this is just a warning
0