Σετ μαγιό
Σετ μαγιό
Σετ μαγιό

Σετ μαγιό "Brown Moon'' (Push up)

€57,00
€37,84

Πιστοποίηση ποιότητας στα Ευρωπαικά πρότυπα

Εγγυημένη περίοδος επιστροφής 14 ημερών

Επιλέξτε το μέγεθος σας ή συμβουλευτείτε τον πίνακα μεγεθών

ΒΙΑΣΟΥ! ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ:

02
14
16
18

Δωρεάν αποστολή εντός 3 ημερών 


Εγγυημένη περίοδος επιστροφής 14 ημερών

24-ωρη υποστήριξη


 

Μαγιό Push Up 

Η εύρεση του τέλειου μαγιό είναι δύσκολη υπόθεση κι εξαρτάται από την προσωπική σου προτίμηση. Αν η απόκτηση μιας πρόσθετης ενίσχυσης και ανόρθωσης του μπούστου σου είναι στη λίστα των κριτηρίων επιλογής του ιδανικού μαγιό σου, τότε η λύση για σένα είναι το μαγιό push up!
Τα μαγιό push up είναι δημοφιλή στις γυναίκες με διάφορα μεγέθη στήθους. Οι γυναίκες με μικρό στήθος επιλέγουν ένα μαγιό push up για να προσθέσουν ένα επιπλέον νούμερο και να ενισχύσουν το μπούστο τους, ενώ οι γυναίκες με μεσαία έως μεγάλα στήθη επιλέγουν να φορούν μαγιό push up για να ενισχύσουν την τρέχουσα σιλουέτα τους. Τα μαγιό push up βγαίνουν σε πολλά στυλ που ταιριάζουν σε όλες τις ανάγκες! Τα περισσότερα μαγιό push up είναι σχεδιασμένα με μαλακό αφρό στο κάτω μέρος ή στις πλευρές τους.

Πιστοποίηση ποιότητας στα Ευρωπαικά πρότυπα

Τα ευρωπαϊκής πρόλευσης μαγιό του Zappy Fashion έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε κάθε γυναικείο σωματότυπο. Δεν είναι μυστικό ότι τα μαγιό push up είναι απολύτως κολακευτικά, ειδικά όταν η ανόρθωση-ενίσχυση push up μοιάζει φυσική. Είναι ζωτικής σημασίας να φοράς το σωστό μέγεθος όταν διαλέγεις ένα μαγιό push up. Πολλές γυναίκες αγοράζουν ένα ελαφρώς μικρότερο μαγιό push up με την εσφαλμένη αντίληψη ότι ένα μικρότερο μαγιό θα ενισχύσει την ανόρθωση του στήθους τους. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι και ό,τι πιο κολακευτικό εμφανισιακά.

Μετρητά κατά την παράδοση (Πλήρωσε όταν θα παραλάβεις το πακέτο)